La oss hjelpe deg med catering

En god matopplevelse til dine gjester trenger ikke å være komplisert. La oss hjelpe deg med det.

Marivold Camping har lang erfaring med catering. Sammen med deg planlegger vi måltidet. Basert på dine ønsker, forslag og behov setter vi sammen en meny og planlegger cateringen ned til minste detalj.

Vi har erfaring med å levere mat til mange ulike arrangementer, fra mindre sammenkomster og feiringer til større arrangementer.

Hos oss får du alt fra leveranse av mat til arbeidskraft. Våre kokker og servitører kan være tilstede under arrangementet.

Selskap

På vår lille halvøy finner du perfekte rammer for selskapet ditt, enten det er privat eller jobb. Vi har lyse, flotte lokaler med alle fasiliteter, og utsikten … den må du bare oppleve.

Alle fire årstidene har et særpreg på Marivold, og vi legger alt til rette for at det skal bli en minnerik opplevelse både for deg og gjestene dine.

Restauranten vår heter Osterkilen Mad & Vinstue. Osterkilen er stedsnavnet på havnebassenget like nedenfor lokalet. Og så sier vi mad her på Sørlandet. De «bløde» konsonanter har sin arv gjennom generasjoner.

Restauranten er maritimt utsmykket. Salen er lys og trivelig, og på veggene henger håndlaget kunst, et bestillingsverk til kunstner Ole Christian Herwell. Selvsagt har vi funnet plass til «Fiskeren Markus», en kjent figur i Gabriel Scotts Kilden. Dette var personen som ga landsdelen navnet Sørlandet.

Like selvsagt er veggplassen viet Henrik Ibsens kjente diktverk «Terje Vigen». Den gamle los holdt nemlig til på Hesnesøyene like utenfor Marivold og Osterkilen. Og lampene er runde messinglamper med tauverk.

Vi tilbyr både private og bedrifter muligheten til å arrangere selskap og møter hos oss.

Fyll inn feltene nedenfor, så kontakter vi deg.

  Navn

  E-post

  Telefonnummer

  Melding (valgfritt)

  Fyll inn feltene nedenfor for å bestille selskap,

   Navn

   E-post

   Telefon

   Hva slags selskap skal du arrangere?

   Melding