Marivold er opprinnelig en halvøy midt i Grimstads flotte skjærgård. Området er gitt de beste forutsetninger fra naturens side til å drive en moderne campingplass, med små knauser og skog som skjermer for vind og lyd. Marivold har en artsrik flora og et rikt fugle- og dyreliv. Og med store grøntområder og friareal, små viker, strender og svaberg gir vi våre gjester en ekte smakebit av Sørlandet.

Marivold Camping har cirka 200 oppstillingsplasser for campingvogner, bobiler og telt. Øvre del av campingplassen er utbygd med ny infrastruktur. Gjestene tilbys egen strømkrets med 16A sikring, en jordfeilbryter per påkoblingspunkt, uttak for kabel-TV, trådløs sone for Internett og vannposter med maks avstand på 25m mellom postene. Vi ønsker å legge til rette for god sikkerhet og trivsel.

Marivold Camping har 13 vinterisolerte hytter av god standard, samt 3 små campinghytter av enkel standard som kun er i bruk i høysesongen. Totalt tilbys 70 sengeplasser. Tar vi med full camping vil omlag 900 personer gjeste Marivold Camping per døgn i høysesongen. Og medregnet båtfolket som ligger fortøyd langs svaberget i området Paradisbukta så er vi fort oppe i cirka 1000 personer som hver natt holder til på Marivold.

Hos oss kan gjestene nyte late dager med soling og badeliv om dagen, og gi kroppen litt påfyll av god mat og et friskt glass på terrassen til Osterkilen Mad og Vinstue om ettermiddagen. Hvis kroppen blir rastløs, og gjestene ønsker aktiviteter, kan vi tilby gode fiskemuligheter, ballspill på gressletta i Paradisbukta, sandvolleyball, geocaching, eller kanskje vi kan foreslå en spasertur til utsiktspunkt på Rossekniben? Vår betjening vil være behjelpelig med gode tur- og sykkeltips.

Grimstad Golfklubb har sin 9-hulls bane cirka 2 km unna. Med Marivold som base er det korte avstander til de idylliske sørlandsbyene Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand og Risør. I feriemåneden juli veksler sørlandsbyene på gode sommertilbud, nattåpne butikker og festivaler, for å nevne noe. Erfaringer viser at en sørlandsferie gir familien gode og minnerike opplevelser, og vi ser ofte at våre gjester vender tilbake til oss.

I mange ti-år har Marivold vært Grimstads store utfartsåre. Like etter 2.verdenskrig ble badestranda i Osterkilen tatt i bruk som svømmestadion, og det ble reist et stupetårn med avsatser opp til ti meter. Lokale krefter foresto svømmeopplæring, og Grimstad Svømmeklubb arrangerte konkurranser mot idrettslag godt utenfor Sørlandets grenser. Veien ut til Marivold var smal og kronglete, og det var heller ikke så mange som kom til stedet i egen bil.

Et meget attraktivt tilbud på 60-tallet var derfor fergeforbindelsen fra Grimstad. Dette tilbudet falt naturlig bort i 70-årene, men sommeren 2014 fikk turistkontoret sammen med reiselivsnæringen i gang «badebåten» som tilbyr en rundtur i skjærgården, foruten anløp på Marivold og i Grimstad sentrum. «Badebåten» er en attraktiv opplevelse og en aktivitet som alle kan ta del i, både gjester og fastboende. Og så må vi nevne … Grimstad er den byen i Norge med flest solrike dager!

marivoll-resort-om-marivoll

Bildet er hentet fra Sørlandsmesterskapet i 1947.

Spørsmål? Fyll inn feltene nedenfor, så kontakter vi deg:

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Emne

    Melding