På Marivold Camping kan du nye late dager. Enten du velger å legge deg på et av de mange svabergene, eller campe på de store grøntområdene. Hos oss ønsker vi at du skal finne roen, eller oppleve de mange aktivitene i vår vakre by. Her er tips til hva du kan oppleve på Marivold Camping & omegn:

For den sporty

 • 2km fra Marivold Camping finner du Grimstad Golfklubb. Anlegget ble åpnet i 2008, og er en svært populær bane blant fastboende
 • Grimstad er hjembyen til to av Norges største sykkelstjerner gjennom tidende, Dag Otto Lauritzen og Thor Hushovd. Spesielt sistnevnte la grunnlaget for sin karriere som toppsyklist på de mange, fine sykkelveiene i Grimstad. Vil du sykle i Thors fotspor? Vi gir deg forslag til fine turer – for alle aldre og nivåer.

For barnefamilien

 • En drøy halvtimes kjøretur fra Marivold Camping ligger landets flotteste park, Dyreparken. Parken og badelandet er svært populært i alle aldersgrupper, og har du ikke vært det før anbefaler vi en tur. Husk å sette av en hel dag
 • Gurebo Gård er også verdt et besøk. Her tilbys nærkontakt med dyr og en rekke ulike aktiviteter

For den kulturinteresserte

 • I Grimstad sentrum finner du det kjente Ibsens-museet. Er du interessert i litteratur og Henrik Ibsen anbefaler vi et besøk.
 • Like utenfor sentrum ligger Fjæreheia. Dette er et gammelt steinbrudd som benyttes til teater og konserter. Steinbruddet er en utendørs scene med god akustikk, og har plass til cirka 1 000 tilskuere. Les mer om Fjæreheia her.

For den matglade

 • Osterkilen Mad & Vinstue tilbyr attraktive selskapslokaler året rundt, men gjennom sommeren ønsker vi at publikum skal få oppleve «Det Gode Øyeblikk» i maritime omgivelser. Osterkilen Mad & Vinstue er en av veldig få restauranter i Grimstad med sjøutsikt.
 • Gode råvarer er viktig for sluttresultatet. Hesnes Gartneri er vår nærmeste nabo, og har også det største tilbudet av egenproduserte grønnsaker i fylket. Kort vei fra jord til bord!
 • Smag & Behag har på kort tid funnet sitt publikum med sin strategiske plassering midt i Grimstads handlegate. Vi anbefaler et stopp på Smag & Behag når du likevel er i byen.
 • Apotekergaarden er en restaurant og et utested med lange tradisjoner i Grimstad. Restauranten er kjent for sine mange kulturarrangementer, sommershow og revyer. Dette er stedet for den som ønsker å se – eller bli sett.
 • Vårt lokale bryggeri, Nøgne Ø, har tilholdssted i den gamle kraftstasjonen på Rygene, like utenfor Grimstad. I 2010 var så mange som 12 av de 20 beste ølsorter i Norge produsert av Nøgne Ø ifølge «RateBeer.com». Alt ølet som produseres av Nøgne Ø er upasteurisert og inneholder levende gjær. Det gir både en lang holdbarhet og også fyldigere smak ved lagring. Det tilsettes heller ikke kullsyre i ølen. All kullsyren i ølen produseres av ettergjæringen som skjer i flasken. Produktspekteret er virkelig stort, men Nøgne Ø er nok mest kjent for WIT og INDIA PALE ALE.