Planlegg campingferien i Norge, følg Mol Travel

En campingferie i Norge kan være en fantastisk måte å tilbringe ferien sin på. Vi ønsker selvsagt at du legger din ferie til vakre Grimstad og besøker oss på Marivold Camping, for Sørlandet har mye spennende å tilby av opplevelser, arrangementer og kultur. Mange som har planlagt sin rundtur i Sør-Norge benytter Marivold Camping som sitt første og siste besøk grunnet den korte avstanden til ferjeplassene.

Det finnes mange vakre steder i Norge å velge mellom, og det er enkelt å finne en campingplass som passer for deg. Vårt reisetips for deg som ønsker en rundreise i Norge er å følge Mol Travel. Inspektøren fra Nederland gjør en fantastisk flott jobb med markedsføring av campingplassene i Norge, og websiden har en tydelig inndeling av landet vårt, oppbygd i ulike regioner som gjør det enkelt å følge.

Spesielt i høysesongen kan det være vanskelig å finne ledige plasser, så det lønner seg å være tidlig ute. Det er også lurt å planlegge andre aktiviteter du vil gjøre under campingferien, så sjekk gjerne om det er noen spesielle attraksjoner eller aktiviteter du vil prøve i nærheten av campingplassen din. For Sørlandet gjelder denne siden: www.visitsorlandet.com/destinasjoner/grimstad.

Med litt planlegging kan du enkelt ha en minneverdig campingferie i Norge. Gjør litt research, bestill plassen din tidlig, og du vil kunne ha den beste ferien i ditt liv.