Vilkår og betingelser booking av CAMPING

Leiebetingelser er som følger

Marivold Camping tillater forhåndsbooking av oppstillingsplass for camping. Du som gjest kan enkelt selv booke oppstillingsplass i vårt online booking system.

Betaling skjer ved bestillingstidspunktet på nett, eller iht betalingsfrist på utsendt faktura. Vennligst ta med utskrift av betalingen for fremvisning til personalet.

Det er tillatt med hund i campingenhetene, men hunden må ikke bli forlatt på campingen mens familien er i Dyreparken eller på annen form for langvarig utfart. Husdyr uansett sort skal alltid være under oppsikt, og er eiers ansvar.

El-bil lading er ikke tillatt fra våre strømstolper. Disse er dimensjonert for og beregnet som uttak til vogner og bobiler inne på campingen. Vennligst benytt ladestasjonen vis a vis resepsjonen. Overtredelse kan medføre bortvisning fra plassen.

Inn- / utsjekk

  • Innsjekk tidligst kl 14 ankomstdagen.
  • Utsjekk senest kl 11 avreisedagen.

Avbestillinger

Vi refunderer ikke noe av det innbetalte beløpet når det gjelder camping. Vår erfaring gjennom mange år er at gjester ofte booker plass på ulike steder, og mange dukker rett og slett ikke opp på camping- plassene som ikke krever forhåndsbetaling av booking. Mange sier heller ikke ifra om at reiseplanen er endret. En annen erfaring er at ved værskifte ønsker enkelte å reise videre tidligere enn planlagt. Årsaken til at vi ikke refunderer er at vi gir muligheten til å planlegge oppholdet og har reservert plassen.

Cookies

Vi bruker cookies for å gjøre bestillingen enklere for deg.

Analyse og sporing

Vi bruker Goolge Analytics for å spore aktiviteten på hjemmesiden slik at vi kan gjøre siden vår mer brukervennlig. Vi bruker også Facebook Pixel for å bedre målgruppen og annonsering med Facebook.

Personvern

Din personlige informasjon og betalingsopplysninger overføres over krypterte datalinjer. Vi arkiverer kun nødvendig informasjon om deg og ditt opphold og du kan når som helst kontakte oss på post@marivold.no for å få din informasjon slettet. For aktive og fremtidige opphold er vi avhengig av å ha din informasjon i vårt bookingsystem.

Forbehold og godkjenning

Vi tar forbehold om feil på sidene og i booking systemet. Ved å bruke vår hjemmeside og bookingsystem godtar du våre vilkår og betingelser.

Vi håper alle våre gjester vil få et fint opphold hos oss.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt. Velkommen!