Leiebetingelser er som følger

HYTTER:

Det er ikke lov med flere overnattingsgjester på hyttene enn det antall sengeplasser som er oppgitt (1 seng pr person).
Gjestene leier hytte i det tidsrom som fremgår av booking bekreftelsen.

Utvask og desinfisering av hytte samt sengetøy til alle gjestene er obligatorisk, og kommer som tillegg til hytteleien.

Det er tillatt med husdyr i hyttene, men hunder/katter må ikke opp i møbler og senger, og må heller ikke bli forlatt på hyttene mens familien er i Dyreparken eller en annen form for langvarig utfart.

El-bil lading er ikke dimensjonert for og dermed ikke tillatt fra våre hytter. Vennligst benytt ladestasjonen ved resepsjonen. Overtredelse er et brudd på våre regler nedfelt i risiko- & sårbarhetsanalysen, og kan medføre bortvisning. Det vil ikke bli gitt refusjon av noen art hvis dette blir resultatet. Brannsikkerhet er viktig for oss alle.

Betaling skjer ved bestillingstidspunktet (ved booking tidspunktet). Marivold Camping tenker miljø og bærekraft, og vi har integrert smart-hus teknologi i våre administrasjonsløsninger. Varmestyring er forhåndsprogrammert, som betyr at ovnene skrur seg av når hyttene ikke er i bruk (energisparing). Gjestene får tilsendt en pin-kode på sms 24 timer før ankomst, som er din nøkkelkode under oppholdet. Dørkoden fungerer innenfor det tidspunktet gjesten har leid hytte, og alle familiemedlemmer får dermed også hver sin nøkkel utlevert.

Før avreise fra hytte plasseres alt brukt bestikk, kopper og kar i oppvaskmaskinen og settes på. Ny gjest vil dermed finne rent og urørt stentøy og bestikk her. Dersom utstyr og inventar blir ødelagt under oppholdet ber vi om at dette meldes resepsjonen umiddelbart.

Bestiller er gjort kjent med, og aksepterer våre vilkår og priser ved å krysse av for dette i booking skjemaet.

CAMPING-ENHET:

Betaling skjer ved bestillingstidspunktet. Bestiller får bekreftelse pr epost, samt administrativ informasjon for et hyggelig opphold. Bestiller er gjort kjent med, og aksepterer våre vilkår og priser ved å krysse av for dette i booking skjemaet.

Det er ikke tillatt å lade el-bil fra strømstolper beregnet for uttak til vogner og bobiler inne på campingen. Vennligst benytt ladestasjonen ved resepsjonen. Overtredelse er et brudd på våre regler nedfelt i risiko- og sårbarhetsanalysen, og kan medføre bortvisning. Det vil ikke bli gitt refusjon av noen art hvis dette blir resultatet. Brannsikkerhet er viktig for oss alle.

Inn- / utsjekk (gjelder både hytte og camping-enhet)

  • Innsjekk etter kl 14 ankomstdagen.
  • Utsjekk senest kl 11 avreisedagen.

Avbestillinger

HYTTER:

Avbestilling av hytte må meldes senest 7 kalender-dager før ankomst. Dersom avbestilling skjer senere enn 7 dager før ankomst refunderes ikke noe beløp, uansett årsak. Gjestene må da benytte sin egen reiseforsikring i forsøk på å få godtgjort oppholdet.

CAMPING-ENHET:

Avbestilling av oppstillingsplasser refunderes ikke. Dette gjelder uavhengig om gjesten uteblir eller velger å forlate campingplassen tidligere enn opprinnelig planlagt. Online booking av oppstillingsplass er en tjeneste utarbeidet og tilrettelagt slik at gjestene kan planlegge og sikre sin ferie lenge før turen starter. På samme tid er det mange som ikke får booket sin ferie hos oss.

Cookies

Vi bruker cookies for å gjøre bestillingen enklere for deg.

Analyse og sporing

Vi bruker Goolge Analytics for å spore aktiviteten på hjemmesiden slik at vi kan gjøre siden vår mer brukervennlig. Vi bruker også Facebook Pixel for å bedre målgruppen og annonsering med Facebook.

Personvern

Din personlige informasjon og betalingsopplysninger overføres over krypterte datalinjer. Vi arkiverer kun nødvendig informasjon om deg og ditt opphold og du kan når som helst kontakte oss på post@marivold.no for å få din informasjon slettet. For aktive og fremtidige opphold er vi avhengig av å ha din informasjon i vårt bookingsystem.

Forbehold og godkjenning

Vi tar forbehold om feil på sidene og i booking systemet. Ved å bruke vår hjemmeside og bookingsystem godtar du våre vilkår og betingelser.

Vi håper alle våre gjester vil få et fint opphold hos oss.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt. Velkommen!